Η εταιρία  Eξοπλίζειν συστάθηκε το έτος 1998 στην περιοχή Χανίων της Κρήτης. Σήμερα είναι μια από της μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου, και κατατάσσεται στις ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρίες στον τομέα HO.RE.CA .όπως και στον τομέα κατασκευής και διάθεσης επαγγελματικών προϊόντων – μηχανημάτων. Για αρκετά χρόνια η εταιρία δραστηριοποιείται σε 2 κύριους τομείς ενδιαφέροντος. 


1. Σχεδιασμός προϊόντων – μηχανημάτων, επαγγελματικοί εξοπλισμοί Ho.Re.Ca (συμπεριλαμβάνοντας ολοκληρωμένες λύσεις ) για την λειτουργία ξενοδοχειακών μονάδων, νοσοκομείων, χώρων εστίασης και γενικότερα χώρων υγειονομικού ενδιαφέροντος, κτλ ).

2. Προϊόντα υγιεινής – απορρυπαντικά (όπως χαρτικά ειδή, απορρυπαντικά υγρά, ολοκληρωμένη γκάμα.).

 


Έχοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω η εταιρία μας υπόσχεται να συνεχίσει την κατασκευή – διανομή των προϊόντων της με γνώμονα την διασφάλιση της ποιότητας και των παρεχομένων υπηρεσιών της.

Συνεργαζόμενες εταιρίες με πλήρη γκάμα προϊόντων εγγυώνται την μελέτη την κατασκευή και ολοκλήρωση με επιτυχία του κάθε project ξεχωριστά.

ELECTROLUX, GIORIC, AFINOX, ICEMATIC, RATIONAL, DIAMOND είναι μερικές από τις ευρωπαϊκές εταιρίες του χώρου μας που συνεργαζόμαστε ανεβάζοντας τον πήχη της ποιότητος.

Η μεγάλη γκάμα μηχανημάτων της ΕΞΟΠΛΙΖΕΙΝ πλαισιώνεται από τους 40+ πιο εξειδικευμένους & καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού. 

Το 2015 η ένωση 4 μεγάλων εταιριών στο χώρο έφερε στην αγορά την MASTER KING KITCHEN EQUIPMENT GROUP. Τα προϊόντα MASTER KING φιλοδοξούν να σημάνουν μια νέα εποχή στην νέα αγορά του επαγγελματικού εξοπλισμού παγκοσμίως.