ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ : 28210 95687 - 6974 050 070

Sidebar
Grid View:
Quickview

GASE200 Επιτραπέζια Εστία Υγραερίου / Αερίου

607.00€ (Χωρίς ΦΠΑ)

Επιτραπέζια Εστία / φλόγιστρο υγραερίου ή Αερίου με 2 εστίες. Η συσκευή διαθέτει 1 καυστήρα  διπλής καύσης (εσωτερικά & εξωτερικά ) ώστε να καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια του σκεύους, προσφέροντας ταχύτητα στον επαγγελματία. Ρύθμιση φλόγας σε δύο επίπεδα Εύκολο στην χρήση του και στο καθάρισμα Στιβαρός επαγγελματικός καυστήρα από χυτοσίδηρο..

Quickview

GASE21 Επιτραπέζια Εστία Αερίου / Υγραερίου

358.00€ (Χωρίς ΦΠΑ)

Επιτραπέζια Εστία αερίου /  υγραερίου με 1 εστία. Με καυστήρα διπλής καύσης (εσωτερικά & εξωτερικά ) προσφέρει ταχύτητα στον επαγγελματία. Ρύθμιση φλόγας σε δύο επίπεδα Εύκολο στην χρήση του και στο καθάρισμα Στιβαρός επαγγελματικός καυστήρα από χυτοσίδηρο Βάση Σκεύους από χυτοσίδηρο Λεκάνη περισυλλογής που αφαιρείτε για τον εύκολο καθαρισ..

Quickview

GASE22 Επιτραπέζια Εστία Υγραερίου / Αερίου

539.00€ (Χωρίς ΦΠΑ)

Επιτραπέζια Εστία αερίου /  υγραερίου με 2 εστίες. Με 1 καυστήρα διπλής καύσης (εσωτερικά & εξωτερικά ) προσφέρει ταχύτητα στον επαγγελματία. Ρύθμιση φλόγας σε δύο επίπεδα Εύκολο στην χρήση του και στο καθάρισμα Στιβαρός επαγγελματικός καυστήρα από χυτοσίδηρο Βάση Σκεύους από χυτοσίδηρο Λεκάνη περισυλλογής που αφαιρείτε για τον εύκολο καθα..

Quickview

GASE22C Επιτραπέζια Εστία Υγραερίου / Αερίου

539.00€ (Χωρίς ΦΠΑ)

Επιτραπέζια Εστία / φλόγιστρο υγραερίου ή αερίου με 2 εστίες. Η συσκευή διαθέτει καυστήρα διπλής καύσης (εσωτερικά & εξωτερικά ) ώστε να καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια του σκεύους, προσφέροντας ταχύτητα στον επαγγελματία. Ρύθμιση φλόγας σε δύο επίπεδα Εύκολο στην χρήση του και στο καθάρισμα Στιβαρός επαγγελματικός καυστήρα από χυτοσίδηρο Βάση Σκ..

Quickview

GASE23 Επιτραπέζια Εστία Υγραερίου / Αερίου

722.00€ (Χωρίς ΦΠΑ)

Επιτραπέζια Εστία / φλόγιστρο Yγραερίου ή Αερίου με 3 εστίες. Η συσκευή διαθέτει 2 καυστήρες  διπλής καύσης (εσωτερικά & εξωτερικά )ώστε να καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια του σκεύους, προσφέροντας ταχύτητα στον επαγγελματία. Ρύθμιση φλόγας σε δύο επίπεδα Εύκολο στην χρήση του και στο καθάρισμα Στιβαρός επαγγελματικός καυστήρα από χυτοσίδηρο..

Quickview

GASE24 Επιτραπέζια Εστία Υγραερίου / Αερίου

942.00€ (Χωρίς ΦΠΑ)

Επιτραπέζια Εστία / φλόγιστρο Υγραερίου ή Αερίου με 4 εστίες. Η συσκευή διαθέτει 2 καυστήρες  διπλής καύσης (εσωτερικά & εξωτερικά ) ώστε να καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια του σκεύους, προσφέροντας ταχύτητα στον επαγγελματία. Ρύθμιση φλόγας σε δύο επίπεδα Εύκολο στην χρήση του και στο καθάρισμα Στιβαρός επαγγελματικός καυστήρα από χυτοσίδηρ..

Quickview

GASE26 Επιτραπέζια Εστία Υγραερίου / Αερίου

1,553.00€ (Χωρίς ΦΠΑ)

Επιτραπέζια Εστία / φλόγιστρο υγραερίου ή αερίου με 6 εστίες. Η συσκευή διαθέτει 3 καυστήρες  διπλής καύσης (εσωτερικά & εξωτερικά ) ώστε να καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια του σκεύους, προσφέροντας ταχύτητα στον επαγγελματία. Ρύθμιση φλόγας σε δύο επίπεδα Εύκολο στην χρήση του και στο καθάρισμα Στιβαρός επαγγελματικός καυστήρα από χυτοσίδηρ..

Quickview

GASE400 Επιτραπέζια Εστία Υγραερίου / Αερίου

1,132.00€ (Χωρίς ΦΠΑ)

Επιτραπέζια Εστία / Φλόγιστρο Υγραερίου ή Αερίου με 4 εστίες. Η συσκευή διαθέτει 2 καυστήρες  διπλής καύσης (εσωτερικά & εξωτερικά ) ώστε να καλύπτουν μεγαλύτερη επιφάνεια του σκεύους, προσφέροντας ταχύτητα στον επαγγελματία. Ρύθμιση φλόγας σε δύο επίπεδα Εύκολο στην χρήση του και στο καθάρισμα Στιβαρός επαγγελματικός καυστήρα από χυτοσίδη..

Quickview

GASE600 Επιτραπέζια Εστία Υγραερίου / Αερίου

1,832.00€ (Χωρίς ΦΠΑ)

Επιτραπέζια Εστία / φλόγιστρο υγραερίου ή Αερίου με 6 εστίες. Η συσκευή διαθέτει 3 καυστήρες  διπλής καύσης (εσωτερικά & εξωτερικά ) ώστε να καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια του σκεύους, προσφέροντας ταχύτητα στον επαγγελματία. Ρύθμιση φλόγας σε δύο επίπεδα Εύκολο στην χρήση του και στο καθάρισμα Στιβαρός επαγγελματικός καυστήρα από χυτοσίδηρ..

Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)