ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ : 28210 95687 - 6974 050 070

Sidebar
Grid View:
Quickview

Blast Chiller Shock Freeze (10*GN1/1 – 800*815*1645mm)

3,290.00€ (Χωρίς ΦΠΑ)

Blast chiller – shock freezer KARAMCO. Ανοξείδωτο AISI 304 18/10. FREON R404a οικολογικό. Όλο ανοξείδωτο. Απαραίτητο για την μέθοδο cook & chill. Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο. Λειτουργίες: BLAST CHILLING: Κύκλος 90 λεπτών, από τους 70°C το φαγητό φθάνει στους +3°C. Το φαγητό διατηρείται στο ψυγείο για μέχρι 6 ημέρες. SHOCK FREEZING: Κύκλος 240 λεπτώ..

Quickview

Blast Chiller Shock Freezer (12*GN1/1 – 790*800*1800mm)

6,328.00€ (Χωρίς ΦΠΑ)

Blast chiller – shock freezer. Κατασκευαστής HIBER Ιταλίας. Τεχνικά χαρακτηριστικά: Ανοξείδωτα επιτραπέζια ή επιδαπέδια. Για εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και για παγωτό. Χρησιμοποιώντας το blast chiller κρατάτε το χρώμα, την γεύση, την οσμή και το βάρος για 5-6 ημέρες στην συντήρηση. Κάνετε καλύτερο προγραμματισμό στην εργασία του προσωπικού για να μ..

Quickview

Blast Chiller Shock Freezer (12*GN1/1 – 790*800*1800mm)

7,595.00€ (Χωρίς ΦΠΑ)

Blast chiller – shock freezer. Κατασκευαστής HIBER Ιταλίας. Τεχνικά χαρακτηριστικά: Ανοξείδωτα επιτραπέζια ή επιδαπέδια. Για εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και για παγωτό. Χρησιμοποιώντας το blast chiller κρατάτε το χρώμα, την γεύση, την οσμή και το βάρος για 5-6 ημέρες στην συντήρηση. Κάνετε καλύτερο προγραμματισμό στην εργασία του προσωπικού για να μ..

Quickview

Blast Chiller Shock Freezer (12*GN1/1 – 790*800*1800mm)

8,138.90€ (Χωρίς ΦΠΑ)

Blast chiller – shock freezer. Κατασκευαστής HIBER Ιταλίας. Τεχνικά χαρακτηριστικά: Ανοξείδωτα επιτραπέζια ή επιδαπέδια. Για εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και για παγωτό. Χρησιμοποιώντας το blast chiller κρατάτε το χρώμα, την γεύση, την οσμή και το βάρος για 5-6 ημέρες στην συντήρηση. Κάνετε καλύτερο προγραμματισμό στην εργασία του προσωπικού για να μ..

Quickview

Blast Chiller Shock Freezer (3*GN2/3 – 660*650*430mm)

1,820.00€ (Χωρίς ΦΠΑ)

Blast chiller – shock freezer KARAMCO. Ανοξείδωτο AISI 304 18/10. FREON R404a οικολογικό. Όλο ανοξείδωτο. Απαραίτητο για την μέθοδο cook & chill. Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο. Λειτουργίες: BLAST CHILLING: Κύκλος 90 λεπτών, από τους 70°C το φαγητό φθάνει στους +3°C. Το φαγητό διατηρείται στο ψυγείο για μέχρι 6 ημέρες. SHOCK FREEZING: Κύκλος 240 λεπτώ..

Quickview

Blast Chiller Shock Freezer (5*GN1/1 – 790*700*800mm)

3,013.50€ (Χωρίς ΦΠΑ)

Blast chiller – shock freezer. Κατασκευαστής HIBER Ιταλίας. Τεχνικά χαρακτηριστικά: Ανοξείδωτα επιτραπέζια ή επιδαπέδια. Για εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και για παγωτό. Χρησιμοποιώντας το blast chiller κρατάτε το χρώμα, την γεύση, την οσμή και το βάρος για 5-6 ημέρες στην συντήρηση. Κάνετε καλύτερο προγραμματισμό στην εργασία του προσωπικού για να μ..

Quickview

Blast Chiller Shock Freezer (5*GN1/1 – 790*700*850mm)

3,924.90€ (Χωρίς ΦΠΑ)

Blast chiller – shock freezer. Κατασκευαστής HIBER Ιταλίας. Τεχνικά χαρακτηριστικά: Ανοξείδωτα επιτραπέζια ή επιδαπέδια. Για εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και για παγωτό. Χρησιμοποιώντας το blast chiller κρατάτε το χρώμα, την γεύση, την οσμή και το βάρος για 5-6 ημέρες στην συντήρηση. Κάνετε καλύτερο προγραμματισμό στην εργασία του προσωπικού για να μ..

Quickview

Blast Chiller Shock Freezer (5*GN1/1 – 800*815*1015mm)

2,730.00€ (Χωρίς ΦΠΑ)

Blast chiller – shock freezer KARAMCO. Ανοξείδωτο AISI 304 18/10. FREON R404a οικολογικό. Όλο ανοξείδωτο. Απαραίτητο για την μέθοδο cook & chill. Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενο. Λειτουργίες: BLAST CHILLING: Κύκλος 90 λεπτών, από τους 70°C το φαγητό φθάνει στους +3°C. Το φαγητό διατηρείται στο ψυγείο για μέχρι 6 ημέρες. SHOCK FREEZING: Κύκλος 240 λεπτώ..

Quickview

Blast Chiller Shock Freezer (8*GN1/1 – 790*800*1320mm)

4,753.00€ (Χωρίς ΦΠΑ)

Blast chiller – shock freezer. Κατασκευαστής HIBER Ιταλίας. Τεχνικά χαρακτηριστικά: Ανοξείδωτα επιτραπέζια ή επιδαπέδια. Για εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία και για παγωτό. Χρησιμοποιώντας το blast chiller κρατάτε το χρώμα, την γεύση, την οσμή και το βάρος για 5-6 ημέρες στην συντήρηση. Κάνετε καλύτερο προγραμματισμό στην εργασία του προσωπικού για να μ..

Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)